Muna Pilluun

Polttarit, nuo villit karkelot ennen häitä. Vielä viimeisen kerran viedään ukko pitämään hauskaa, ikäänkuin sitä hauskaa ei muka vois pitää sitten kun on naimisissa. No en valita, hauskaa oli taas kerran. Tapahtumapaikkana tällä kertaa eroottinen ravintola Showtime.

Rankan urheilullisen polttaripäivän jälkeen suunnattiin siis nokka kohti ”soukkaria”. Ihan vaan siis sen takia kun siellä on hyvää olutta..

Istuskeltiin siinä pöydässä nautiskelemassa panimotuotteista ja juttelemassa mukavia. Kyllä niitä tyttöjäkin siinä kateltiin, siitä kuitenki on maksettu, ni sama se kai on ihastella naisvartaloita siinä mallasjuoman äärellä. Jos jollekkin ei ole konsepti tuttu, niin tytöt siis pyörähtelee siinä lavalla ja ottaa vaatteet pois. Sen jälkeen ne ruinaa tippejä kaikilta ja tulee ehdottelemaan yksityisiä tansseja yms. Henkilökohtasesti oon aika huono asiakas noissa paikoissa, kun en anna juurikaan koskaan tippiä.

Tällä kertaa paikalla oli kuitenkin valveutunut tissibaarin asiakas! Siinä joku emäntä kiehnäs taas alasti ja taas kerran olin sitä mieltä, että ei ollu kyllä tarpeeksi hyvä tämä täti, niin vierestä kajahti reilu nelikymppisen herrasmiehen ääni:”Anna sille tippiä!” No ilmotin kohteliaasti että enpäs kyllä anna, annan sitten jos on oikeesti hyvä show. Noh, herra suivaantu tästä ja taisi ensin sanoa että kyseinen eksoottinen tanssijatar ois kyseisen herran emäntä. Siinä käytiin lyhyt talouspoliittinen keskustelu misterin kanssa ja sitten tuli paras sitaatti mitä yöelämästä koskaan on kuultu. ”Mulla on käyny muna pillussa useemmin kun sulla lusikka suussa!” Vau! En usko että mulla on enää syytä elää, hienoin lause on jo tullu, tosta ei voi pistää paremmaksi!

Noh, poistuin paikalta baaritiskille ja satuin kysäsemään että mikäs ukko tollanen on. Baarimikko osas kertoa, että herra on jonkun kiuastehtailijan poika, eikä oo päivääkään tehny ite töitä ja on kanta-asiakas kyseisessä tissibaarissa.

No en voinu sitten pöytäänpalatessa tietenkään vastustaa kiusausta käyttää juuri opittua informaatiota. Sööri jatkoi taas tipeistä ja panemisen määrästä vouhaamista, jolloin sitten huomautin että eikö hävetä isin rahoilla katella tissejä? Aikamoinen WTF ilme oli herralla tovin ja sitten reagoi kyllä aika miehekkäästi. Kaatoi kaljansa mun päälle ja meni kauempaan pöytään istumaan. Siellä se sitten mulkoili kun poikien kanssa naureskeltiin ja jatkettiin maltaista nauttimista. Eikä annettu tippiä, mulkkuja kun ollaan.

Vielä vähän ennen valomerkkiä se tyyppi tuli ja kaato toisen kaljan mun päälle, vaikka ei oltu tehty ees muuta ku naurettu. Isin rahoista on hyvä pistää. Ehkä se oli se kun ei annettu tippiä. Pitäähän sitä jonkun valvoa seksityöläisraukkojen etuja! Nyt kun miettii tarkemmin, niin oltiin kyllä aika tunteettomia paskiaisia kun ei tippiä annettu lainkaan. Tosin pitää kyllä sanoa, että ilman kyseistä valveutunutta kansalaista ihan varmasti oltais annettu.

-axl

P.S Teemabiisi vielä alla, kyseinen Iskänpoika oli kyllä henkisen kehityksensä puolesta samalla tasolla ku biisin “solistit”.. ;)

2 Responses to “Muna Pilluun”

  1. Paras so far. sleepperiä tommosille :D

  2. Jaska Says:

    Ei hitto, aika naurut kyllä sain tästä. Melkonen työnsankari, vähän kaipais kovempaakin opetusta :D

Leave a comment